NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Klussen

Je huis laten isoleren is een slimme zet

2 Minuten lezen
huis laten isoleren

Je gaat geen spijt krijgen als je jouw woning laat isoleren!
Door jouw woning te isoleren, bespaar je eigenlijk direct energie. Dit is dus een maatregel waar je nauwelijks spijt van kunt krijgen, want op de lange termijn zijn er zelfs nog veel meer voordelen. In deze blog geef ik nog enkele voordelen van een goed geïsoleerde woning. Verder kun je ook thuis een laadpaal laten neerzetten voor je elektrische auto.

Geld besparen op de lange termijn

Het laten isoleren jouw woning bereid je voor op mogelijke ver duurzaamheid in de toekomst.

Je ziet dat steeds meer bedrijven duurzamer worden en dit kan ook de norm gaan worden voor woningen. Het isoleren van jouw huis zorgt voor een toename in waarde. Hetzelfde geld voor zonnepanelen, deze zou ik zeker aanbevelen om aan te schaffen, indien je het geld van de investering hebt. Dit geld verdien je snel, vaak binnen tien jaar, terug en bespaart je op de lange termijn een hoop geld.

Verbeter de kwaliteit van jouw woning

Het installeren van een goed ventilatiesysteem is ook niet voordelig, maar levert wel weer veel voordelen op. Het huis wordt meer waard (bij een eventuele verkoop in de toekomst) en je zal minder last hebben van tocht. Veel mensen weten ook niet dat tocht in huis slecht voor je gezondheid kan zijn. De kans om bacteriën op te lopen is bijvoorbeeld groter in een huis met slechte ventilatie.

Verbeter de planeet

Ja verbeter de planeet, het klinkt wat ambitieus, maar door jouw woning te isoleren draagt je weldegelijk jouw steentje bij. Het milieu kunnen we al helpen door dagelijks kleine simpele aanpassingen te maken in onze levensstijl. Woon je bijvoorbeeld op vijf minuten van de supermarkt, pak dan even de fiets i.p.v. de auto voor je boodschappen. In ons huis kunnen we de verwarming wat lager zetten of bijvoorbeeld wat korter douchen. Door dit soort acties verlagen we ons energieverbruik en zorgen we op de langere termijn voor een beter milieu. Zonne-energie wordt ook niet voor niks vaak ‘groene stroom’ genoemd, het is goed voor het milieu en opgewekt uit een natuurlijke bron. 

Verduurzaam jouw woning

Het laten isoleren van jouw woning is een actie waar je geen spijt van zult krijgen. Je draagt bij aan een beter milieu, bespaart op jouw energierekeningen en gaat wonen in een huis van hoge comfort.
In mijn ogen de investeringen 100% waard en hopelijk denk jij er na het lezen van deze blog ook zo over.

Gerelateerde berichten
Klussen

Uitleg over hoe je zelf moet behangen

2 Minuten lezen
Wanneer je zelf nog nooit behangen hebt is het een behoorlijke klus. Vooral als je niet zo goed weet hoe het moet,…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *