NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Vastgoed

Dit moet u weten over VvE beheer Amsterdam

1 Minuten lezen
VvE Amsterdam

Woont u in een wooncomplex waar meerdere mensen eigenaar zijn van een appartement? Dan bent u automatisch lid van een de verenging van eigenaren. Omdat de taken van het VvE vaar verder reiken dan de kennis die de leden hebben wordt vaak een VvE beheerder ingeschakeld. Bent u op zoek naar VvE beheer Amsterdam? Voor VvE beheer Amsterdam bent u bij de Amsterdamse VvE beheerder aan het juiste adres. In dit artikel gaan wij u uitleggen wat de taken van een VvE nou precies zijn en wat een VvE beheerder hierin kan betekenen. 

Dit doet de Vereniging van Eigenaren 

De VvE verricht een aantal taken die worden verdeeld over een aantal organen. Deze organen zijn opgesteld in de splitsingsakte. Deze taken zijn vaak identiek aan andere VvE’s omdat de splitsingsakte vaak wordt opgesteld naar een modelreglement. U vindt namelijk vaak de volgende organen in deze akte: De kascommissie, de voorzitter, het bestuur en de vergadering. Indien er een nieuw project moet worden uitgebeeld kan men ook de maquette kosten berekenen. En verder is de VvE beheerder is dus niet opgenomen in deze akte. De VvE beheerder wordt namelijk aangestuurd door het bestuur en heeft dus ook geen officiële bevoegdheden. 

Dit kan een VvE beheerder voor u betekenen

Het uitvoeren van het financiële en technische beheer kan behoorlijk veel tijd in beslag nemen. Daarnaast is er voor sommige taken veel expertise nodig. Daarom kiezen VvE’s om hier een externe partij in te huren in de vorm van een VvE beheerder. De financiële taken die VT2000 Amsterdam kan overnemen zijn het uitvoeren van de administratie en zorgen dat de servicekosten worden geïncasseerd. Het technische onderhoud omvat vaak het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan en het voorzien van groot onderhoud een de wooncomplexen. Daarnaast wordt er ook steeds vaker gekeken naar het verduurzamen van de wooncomplexen. Dit doen zij onder andere door het geven van advies over het verduurzamen van de verlichting, watergebruik en de verwarming.

Onderhoud aan vastgoed

Als het vastgoed onderhoud nodig heeft kan het door een professioneel bedrijf worden opgepakt. De VvE beheerder doet dat dan voor een Vereniging van Eigenaren in plaats van dat ze dat zelf moeten regelen. Materialen worden geregeld, zo ook PU lijm, verf, lak en eventueel cement om beschadigingen af te werken.

Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *